THUIS=KANTOOR

ART bureau 1.0

De hoogte van het zit of sta ART-bureau is elektrisch verstelbaar. Het is een geweldige oplossing voor liefhebbers van een goed design, die verlangen naar een alternatief voor de karakterloze producten die overal verkrijgbaar zijn.

Het ART-bureau bevat zoomorfische invloeden – het is geïnspireerd door het werk van de Estse beeldhouwer Jaan Koort genaamd Reeën. Ook bij de materialen en kleur is rekening gehouden met de natuur. Het blad en de poten zijn gemaakt van massief berken multiplex uit de Scandinavische bossen.

Het ontwerp heeft een dikke 32 mm doorsnede van natuurlijk multiplex, met de gestreepte houtlagen zichtbaar langs de omtrek van de vorm. Het bureaublad is afgedekt met volledig natuurlijk Forbo-linoleum dat aangenaam aanvoelt.

Het bureau is ontworpen voor maximale stabiliteit. De statiefpoten zorgen ervoor dat het tafelblad ook in de hoogste stand: 1200 mm stevig blijft.
Afmeting bureaublad: 800 x 1800 mm, gewicht: 60 kg. Laad-/hefvermogen: 135 kg. Betrouwbare Linak hefkolommen. Te bedienen via de app. Geproduceerd door standard.ee

€ 1999 (incl. levering in continentale EU)

Opvallend ontwerp

Hoogste stabiliteit

Natuurlijke materialen

Perfect voor thuiskantoor

Gratis bezorging

Voor levering binnen de continentale EU worden geen kosten in rekening gebracht. Voor anderen kunt u contact met ons opnemen

Prijs

ART bureau 1.0 formaat:
800x1800mm
verstelbare hoogte: 700-1200 mm
€1999

+

30-dagen geld terug garantie

Als u niet tevreden bent met het product, stuur het dan terug, dan krijgt u uw geld terug

kantoor

Viru 14, Tallinn 10140
Estonia

NEEM CONTACT OP

support@embakumba.com
+372 501 6464